Word jij onze nieuwe collega?Teamleider Logistiek (Webshop)?

  • Nelson Hoofdkantoor
  • Fulltime (40 uur)

Teamleider Logistiek (Webshop)

HOOFDDORP


Hoe jouw dag er uit gaat zien

 Als schoenen klein genoeg waren, zaten ze in ons bloed. Met deze passie voor schoenen zorgen we er jaarlijks voor dat vele duizenden klanten het juiste paar schoenen vinden via onze winkels en online kanalen. Deel jij deze passie voor schoenen, dan zijn wij op zoek naar jou!

Teamleider Logistiek (Webshop) Fulltime – 40 uur per week 

Binnen ons distributiecentrum is het de uitdaging om het logistieke proces van zowel de online verkopen als reguliere goederenstroom van en naar winkels en Wehkamp vlekkeloos te laten verlopen. 

Dit doen we met in totaal zo’n 80 logistieke collega’s. Als Teamleider Logistiek (Webshop) ben je verantwoordelijk voor het aansturen van onze logistiek medewerkers. Je zorgt dat de processen op onze webshop worden geoptimaliseerd en hebt de potentie om ook de overige processen in ons distributiecentrum te doorgronden/optimaliseren: van intake tot opslag en van webshop tot kwaliteitscontrole.  

Je denkt in deze functie mee met de ontwikkeling van de logistieke visie en het beleid en zorgt er mede voor dat deze geïmplementeerd en gedragen wordt. Ook zorg je mede voor een optimale vertaling van de commerciële aansturing & besluiten naar de logistieke operatie. 

Wie zoeken we?
Om in deze functie succesvol te zijn is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat, een echte teamspeler bent en mensen op alle niveaus mee weet te krijgen in de ontwikkelingen die plaatsvinden. Een echte Peoplemanager dus

Ons distributiecentrum kenmerkt zich door een cultuur van aanpakken, waarin plezier en hard werken hand in hand (moeten) gaan. Daarnaast vind je het leuk om je te verdiepen in de logistieke processen – zodanig dat je mede kunt zorgen voor efficiëntieslagen. Dit vraagt om analytisch vermogen, cijfermatig inzicht en affiniteit met automatisering.  

Goed om te weten!
Gezien de dynamiek en ontwikkelingen in ons distributiecentrum werken wij met ploegendiensten. Dit betekent dat je ook zult werken op een avond en/of weekenddag. Je rapporteert in deze functie aan de Logistiekmanager. 

Functie eisen:

·         Je hebt een afgeronde logistieke HBO opleiding, bijvoorbeeld Logistiek & Supply Chain Management;

·         Je beschikt over minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol in een logistieke omgeving;

·         Je bent toe aan een volgende stap in je carrière in een logistieke leidinggevende functie als onderdeel van een commercieel bedrijf die volop in verandering is;

·         Peoplemanagement, ondernemerschap, eigenaarschap, commerciële kennis en kennis van logistieke processen typeren jou.

 

Over Nelson
Nelson Schoenen is een vooruitstrevend familiebedrijf op het gebied van schoenenmode. De inmiddels 100 Nelson winkels kenmerken zich door een breed assortiment van dames, heren-, en kinderschoenen van internationale A-merken zoals Ecco, Timberland, Dr. Martens, Tommy Hilfiger, Converse, Calvin Klein, Gabor, Nike en Van Lier, aangevuld met  een modieuze en kwalitatieve Nelson private labelcollectie.

Een andere pijler van Nelson zijn de 50 mono-brand stores van o.a. Ecco en Timberland, gevestigd op A- locaties. Onze collecties worden ook online aangeboden via onder andere Bol.com, Zalando.nl en Wehkamp.nl.

Nelson heeft een duidelijke Omnichannel strategie ontwikkeld die zich richt op beleving, innovatie en service, zowel in de fysieke winkels als online. Daarbij staat de klant centraal binnen alle verkoopkanalen.

Nelson groeit en ziet nog veel meer kansen om haar werkterrein en marktaandeel uit te breiden door nieuwe vestigingen te openen, bestaande vestigingen te optimaliseren en om de Omnichannel strategie verder uit te bouwen. Kom jij ons team versterken? 

Enthousiast?

Wil jij er mede voor zorgen dat zowel onze winkels als ook onze online klanten de juiste schoenen op het juiste moment ontvangen, lijkt dit jou een ultieme kans om je verder te ontwikkelen en herken jij je in deze functie? Dan komen wij graag met jou in contact! Heb je nog vragen? Die beantwoorden wij graag! 

Solliciteer via https://werkenbijnelson.nl of stuur je motivatie met CV naar jobs@nelson.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met de afdeling HR, telefoon 088-0088100.


Ben je benieuwd hoe een dag op het Nelson hoofdkantoor er uit ziet? We laten het je zien in deze video!


Wat we van jou verwachten

Teamplayer

Passie voor schoenen en mode

Representatief

Nauwkeurig, gestructureerd

Hands-on mentaliteit

Coachend leidinggeven

Communicatief vaardig


Wat je van ons kan verwachten

Afwisselend & uitdagend werk
Marktconform salaris
Ontwikkelingsmogelijkheden
Personeelskorting
Prettige sfeer & collega's

Je toekomstige werkplek


Ons adres en routebeschrijving

  • Nelson Hoofdkantoor
  • Willem Brocadesdreef 1
  • 2132 PV HOOFDDORP