Vacature Senior Medewerker klantenservice / E-Commerce

  • Nelson Hoofdkantoor
  • MBO
  • Fulltime (32-40 uur)
Helaas! Deze vacature is reeds vervuld! Stuur een open sollicitatie Overzicht

Wat we van jou verwachten

Passie voor
schoenenen mode

Communicatief sterk
met klant / collega

Hoe je dag er uit gaat zien:

Nelson Schoenen groeit. Groei jij met ons mee? Ter versterking van ons Klantenservice team zijn we op zoek naar een enthousiaste:

SENIOR MEDEWERKER KLANTENSERVICE/E-COMMERCE
fulltime (40 uur)

Het Klantenservice team werkt iedere dag met veel plezier en enthousiasme om onze klanten steeds opnieuw op een positieve manier te verrassen en onze websites stukje bij beetje nog beter en mooier te maken. De Nelson Klantenservice vormt een essentiële schakel in onze organisatie met heel veel verschillende taken en verantwoordelijkheden. 

Als Senior Medewerker van de Nelson Klantenservice ben je (vanzelfsprekend) het aanspreekpunt voor onze klant en beantwoord je vragen die binnenkomen via telefoon, E-mail, Whatsapp en Social Media. Je voert daarnaast diverse operationele- en administratieve werkzaamheden uit voor de online kanalen.

Maar daar blijft het niet bij! Ben je net als wij gek op schoenen? Vind je het leuk om dagelijks met de nieuwste trends en modellen bezig te zijn en kun je er enthousiast over vertellen en schrijven? Onderdeel van deze functie is namelijk ook dat jij en jouw collega’s verantwoordelijk zijn voor de productfotografie en het schrijven van de productinformatie ('content') die online bij onze collectie getoond wordt. Hoe leuk is dat! 

Als Senior Medewerker zal je de kans krijgen binnen het pakket van taken en verantwoordelijkheden van de Klantenservice specifieke onderdelen naar je toe te trekken, te verbeteren en te beheren.

PROFIEL

  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding en beschikt over relevante werkervaring, waardoor jouw denkniveau op MBO+ niveau zit.
  • Je bent een 'aanpakker' en denkt in mogelijkheden en oplossingen.
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Je bent stressbestendig.
  • Flexibel  (het draaien van wekelijkse avond- en/of weekenddiensten is onderdeel van deze functie.) 

NELSON BIEDT

Een afwisselende en uitdagende baan in een dynamisch bedrijf.Uitzicht op een vaste aanstelling en voldoende ontwikkelmogelijkheden.Een passend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en de kans onderdeel uit te maken van een alsmaar groeiend en zich ontwikkelend E-commerce team.

Wat je van ons kan verwachten:

Afwisselend & uitdagend werk

Ontwikkelingsmogelijkheden

Prettige sfeer & collega's

Personeelskorting

Je toekomstige werkplek:

Jouw geschatte reistijd:

Geïnteresseerd?

Stuur je sollicitatiebrief met CV naar jobs@nelson.nl onder vermelding van vacaturenummer E-Com of solliciteer direct via deze site!