Vacature Fullstack Software Developer (Python/Django)

 • Nelson Hoofdkantoor
 • Fulltime (40 uur)
Helaas! Deze vacature is reeds vervuld! Stuur een open sollicitatie Overzicht

Hoe je dag er uit gaat zien:

Als Fullstack Software Developer bij Nelson ben je met een klein team van ontwikkelaars, analisten en ontwerpers verantwoordelijk voor het realiseren en onderhouden van verschillende interne en publiek beschikbare tools.

Jij zal je specifiek bezig gaan houden met het bouwen van webapplicaties op basis van Python/Django en alles wat hierbij komt kijken. De lijst met wensen en ideeën is enorm maar enkele concrete voorbeelden van projecten waar je aan zult werken zijn:

 • Het verbeteren van de omnichannel klantervaring door het op het juiste moment beschikbaar stellen van gepersonaliseerde informatie voor klanten en medewerkers, zowel online als in onze winkels op basis van data uit ons Data Warehouse;
 • Het ontwikkelen van tools die grote datasets inzichtelijk maken en afdelingen helpen in het nemen van betere beslissingen.

Daarnaast bouw je mee, en geef je mede vorm aan onze vooruitstrevende omnichannelstrategie waarbij data onze drijfveer is.

Een greep uit de technologieën en ontwikkeltools waar je mee zult werken: Flask, Django, Celery, PostgreSQL, Elasticsearch, Redis, React, Gitlab, Confluence en JIRA.

Wat we vragen

 • Bij voorkeur een afgeronde HBO of  universitaire opleiding in een relevant veld (computer science/information technology) of aantoonbare werkervaring op dit niveau;
 • 1-3 jaar ervaring in het ontwikkelen van software met Django, Flask of vergelijkbare frameworks;
 • Kennis van HTML5, CSS3 en JavaScript (ervaring met React is een plus);
 • Ervaring met databases en query languages;
 • Ervaring met het integreren van verschillende systemen middels (REST) API’s;
 • Je bent in staat om schaalbare applicaties te ontwerpen, caching en load-balancing zijn je niet vreemd;
 • Gedegen Linux command line skills;
 • Bekendheid met Version Control Systems, deployment systemen en test frameworks (Git, Ansible, etc.).

 
Wij bieden
Personalisatie met behulp van het inzetten van data binnen alle kanalen die onze organisatie kent, niet alleen qua online marketing, ook voor onze instore webzuilen, winkels, Social Media en klantenservice is prioriteit één.

Je maakt bij ons deel uit van een relatief kleine club van enthousiaste en vooruitstrevende professionals die elke dag werken aan het behalen van onze ambitieuze doelstellingen. Ondernemerschap staat centraal bij Nelson! Als top 3 schoenenretailer van Nederland met zowel mooie omzet- als winstcijfers is de uitdaging groot en is er veel ruimte voor eigen initiatief en betrokkenheid. Wij denken niet in hokjes maar vragen je mee te denken met en invulling te geven aan de toekomststrategie en doelstellingen. Natuurlijk bieden wij, naast een uitdagende baan, een goed arbeidsvoorwaardenpakket met volop ontwikkelmogelijkheden!

Wat je van ons kan verwachten:

Afwisselend & uitdagend werk

Marktcomform salaris

Personeelskorting

Prettige sfeer & collega's

Je toekomstige werkplek:

Jouw geschatte reistijd:

Geïnteresseerd?

Zoek jij uitdaging en wil jij je kennis breed inzetten? Wil jij meedenken en meebouwen aan de toekomst en het verdere succes van een echt Nederlands familiebedrijf in de retail en ben je geen ‘hokjes denker’? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking zodat we je graag exact vertellen waar jij je in jouw toekomstige functie mee bezig zult houden.

Of ben je gewoon benieuwd naar meer achtergrondinformatie? Bel of mail ons gerust! We staan je graag te woord.

 

 

NB Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt NIET op prijs gesteld.