Schoenen zijn ons leven

Als schoenen klein genoeg waren, zaten ze in ons bloed. Met deze passie voor schoenen zorgen we er jaarlijks voor dat vele duizenden klanten het juiste paar schoenen vinden via onze winkels en online kanalen.

Een stap van toen naar nu

Nelson is een écht familiebedrijf. In 1949 besloot de grondlegger van het bedrijf (Dhr H. Neelissen) om voor zichzelf te beginnen met een schoenenwinkel in Purmerend. Al snel trad de tweede generatie toe en groeide het aantal winkels tot 25 stuks. Eind jaren 80 was het de derde generatie die Nelson door liet groeien.

  • 140 Winkels
  • Sinds 1949
  • 850 Medewerkers

De sprong van winkelier naar multichannel retailer

Nelson Online vector illustratie

Het gaat bij ons om de klant. En soms zijn we onze klanten zelfs een stapje voor. Onze klant bepaalt zelf wanneer ze shopt; een dagje winkelen in het weekend, een snelle boodschap tijdens de lunchpauze of op woensdagmiddag met de kinderen? En waar ze shopt: de stad, in haar vertrouwde buurtwinkelcentrum, vanaf haar werk of thuis vanaf de bank? Nelson biedt de juiste service. Waar en wanneer? Dat bepaalt de klant zelf.

Ontmoet je toekomstige collega's

Onze groep op het hoofdkantoor en distributiecentrum en een selectie van ons winkelpersoneel. Hier wil jij toch ook tussen staan?

Geschiedenis & Toekomst