Word jij onze nieuwe collega?Logistiek Manager (Webshop)?

  • Nelson Hoofdkantoor
  • Fulltime (40 uur)
  • HBO

Logistiek Manager (Webshop)

HOOFDDORP


Hoe jouw dag er uit gaat zien

Nelson groeit!

Dit is merkbaar in het aantal winkels, maar zeker ook binnen ons distributiecentrum. Recent hebben we extra verdiepingen aan ons distributiecentrum toegevoegd, zodat we voorlopig weer voldoende ruimte hebben om aan de grote vraag en groei van de organisatie te kunnen voldoen.

Kom jij volledig tot je recht in een sterk groeiende omgeving waar in geïnvesteerd wordt, ben je een echte "Peoplemanager” en ben je geïnteresseerd in processen en systemen? Dan ben jij degene die wij zoeken voor de functie van:

Logistiek Manager (Webshop)
Fulltime – 40 uur per week 

Wat ga je doen?
Binnen ons distributiecentrum is het de uitdaging om het logistieke proces van zowel de online verkopen als reguliere goederenstroom van en naar winkels en Wehkamp vlekkeloos te laten verlopen.Dit doen we met in totaal zo’n 80 logistieke collega’s. Als Logistiek Manager (Webshop) ben je verantwoordelijk voor het aansturen van onze logistiek medewerkers. Je zorgt dat de processen op onze webshop worden geoptimaliseerd en hebt de potentie om je ook de overige processen in ons distributiecentrum te doorgronden/optimaliseren: van intake tot opslag en van webshop tot kwaliteitscontrole.  Je denkt in deze functie mee met de ontwikkeling van de logistieke visie en het beleid en zorgt er mede voor dat deze geïmplementeerd en gedragen wordt. Ook zorg je mede voor een optimale vertaling van de commerciële aansturing & besluiten naar de logistieke operatie.

Wie zoeken we?
Om in deze functie succesvol te zijn is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat, een echte teamspeler bent en mensen op alle niveaus mee weet te krijgen in de ontwikkelingen die plaatsvinden. Een echte Peoplemanager dus!Ons distributiecentrum kenmerkt zich door een cultuur van aanpakken, waarin plezier en hard werken hand in hand (moeten) gaan. Daarnaast vind je het leuk om je te verdiepen in de logistieke processen – zodanig dat je mede kunt zorgen voor efficiëntieslagen. Dit vraagt om analytisch vermogen, cijfermatig inzicht en affiniteit met automatisering.  Goed om te weten!
Gezien de dynamiek en ontwikkelingen in ons distributiecentrum werken wij met ploegendiensten. Dit betekent dat je ook zult werken op een avond en/of weekenddag. Je rapporteert in deze functie aan de Logistiekmanager.

Aanvullende functie eisen:

  • Je hebt een afgeronde logistieke HBO opleiding, bijvoorbeeld Logistiek & Supply Chain Management.
  • Je beschikt over minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol in een logistieke omgeving.
  • Je bent toe aan een volgende stap in je carrière in een logistieke leidinggevende functie als onderdeel van een commercieel bedrijf die volop in verandering is.
  • Peoplemanagement, ondernemerschap, eigenaarschap, commerciële kennis en kennis van logistieke processen typeren jou.

Enthousiast?

Wil jij er mede voor zorgen dat zowel onze winkels als ook onze online klanten de juiste schoenen op het juiste moment ontvangen, lijkt dit jou een ultieme kans om je verder te ontwikkelen en herken jij je in deze functie? Dan komen wij graag met jou in contact! Heb je nog vragen? Die beantwoorden wij graag!

 


Ben je benieuwd hoe een dag op het Nelson hoofdkantoor er uit ziet? We laten het je zien in deze video!


Wat we van jou verwachten

Analytisch vermogen

Coachend leidinggeven

Communicatief vaardig

Teamplayer

Hands-on mentaliteit


Wat je van ons kan verwachten

Afwisselend & uitdagend werk
Ontwikkelingsmogelijkheden
Prettige sfeer & collega's
Personeelskorting

Je toekomstige werkplek


Ons adres en routebeschrijving

  • Nelson Hoofdkantoor
  • Willem Brocadesdreef 1
  • 2132 PV HOOFDDORP