Word jij onze nieuwe collega?Grafisch vormgever ?

 • Nelson Hoofdkantoor
 • Parttime (32 uur)

Grafisch vormgever

HOOFDDORP


Hoe jouw dag er uit gaat zien

Ter versterking van ons creatieve en development team zoeken wij een gedreven:

Grafisch vormgever (32 uur)  

Als Grafisch vormgever bij Nelson vertaal je begrippen als ‘experience’, ‘customer journey’ en ‘visual strategy’ eenvoudig naar aansprekende en actuele designs. Je bedenkt creatieve concepten en werkt deze uit tot inspirerende visuele content. Van nieuwsbrieven tot landingspages en van online tot offline; jij kunt het allemaal. Uiteraard bewaak je hierbij altijd onze huisstijl en bouw je met ieder design verder aan een nog sterker visueel merk.

Je bent verantwoordelijk voor de vormgeving van alle uitingen die online worden ingezet. Deze vormgeving vindt plaats binnen de gestelde huisstijl en op basis van jouw kennis omtrent Interaction Design. Hieronder vallen de vormgeving van onze sites en de nieuwsbrieven en werk je mee aan de conversieverbeteringen van onze online kanalen. Je werkt hierbij nauw samen met een team van Marketeers en Front End Developers. 

Tevens ben je verantwoordelijk voor de doorvertaling van campagnes en acties naar instore uitingen. Deze campagnes worden deels met een reclamebureau en deels binnen het creatieve team ontwikkeld. Fotografie is een passie en maandelijks ben je bezig met de camera om content te creëren voor de diverse kanalen.  

Daarnaast ondersteun je ons Marketingteam bij de voorbereiding van seizoensshoots, denk je (bijvoorbeeld) mee over de organisatie van events en zal het ontwikkelen van uitingen voor interne communicatie en externe arbeidsmarktcommunicatie tot je taken behoren. Je bent een fashionista en volgt de modetrends op de voet! 

Kortom, we bieden een afwisselende, creatieve en uitdagende functie bij één van Nederlandse grootste schoenenretailers.  

Heb jij de volgende kennis en vaardigheden in huis?

 • Minimaal 2 jaar werkervaring
 • Je beschikt minimaal over een afgeronde HBO-opleiding.
 • Uitstekende skills in Photoshop, Illustrator en InDesign. Kennis van Adobe XD is een pré
 • Je bent thuis in Interaction Design maar ook sterk in vormgeving
 • Up- to- date kennis van verschillende Social Media kanalen
 • Je kent en volgt een grote schare aan influencers en hebt een passie voor mode en trends
 • Je hebt ervaring in het ontwerpen voor e-commerce, kennis van persuasive design technieken is een pré
 • Je werkt graag resultaatgericht, zelfstandig en komt met eigen ideeën
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift
 • Je kunt planmatig, secuur en gestructureerd werken
 • Je levert geen plaatjes op, maar je bouwt aan een merk
 • Je weet vraagstukken van collega’s te vertalen naar visuele totaalconcepten
 • Je bent collegiaal, communicatief sterk en hebt een echte winnaarsmentaliteit 

Nelson Schoenen is een snelgroeiend familiebedrijf met meer dan 150 fysieke winkels en verschillende online verkoopkanalen. Nelson is een vooruitstrevende Omnichannel retailer waarbij innovatie een belangrijke rol speelt en een van de belangrijkste pijlers van de organisatie is. Niet alleen voor de online kanalen, maar juist ook om de off- en on-line kanalen naadloos in elkaar over te laten lopen, met maar één doel: service en gemak voor de klant.  Personalisatie met behulp van het inzetten van data binnen alle kanalen die onze organisatie kent, niet alleen qua online marketing, ook voor onze instore webzuilen, winkels, Social Media en klantenservice is een belangrijk aandachtspunt.  

NELSON BIEDT

Als top 3 schoenenretailer van Nederland met zowel mooie omzet- als winstcijfers, waar ondernemerschap centraal staat, is de uitdaging groot en is er veel ruimte voor eigen initiatief en betrokkenheid. Wij denken niet in hokjes maar vragen je mee te denken met en invulling te geven aan de toekomststrategie en doelstellingen. Natuurlijk bieden wij, naast een uitdagende baan, een goed arbeidsvoorwaardenpakket met volop ontwikkelmogelijkheden!  

Wil jij onderdeel uitmaken van een relatief kleine club van enthousiaste en vooruitstrevende professionals die elke dag werken aan het behalen van onze ambitieuze doelstellingen? Reageer dan snel via de link bij deze vacature, of mail je reactie naar jobs@nelson.nl o.v.v. Grafic.


Ben je benieuwd hoe een dag op het Nelson hoofdkantoor er uit ziet? We laten het je zien in deze video!


Wat we van jou verwachten

Communicatief vaardig

Nauwkeurig, gestructureerd

Hands-on mentaliteit


Wat je van ons kan verwachten

Afwisselend & uitdagend werk
Een fijne werkplek in een mooi, modern kantoor
Ontwikkelingsmogelijkheden
Personeelskorting
Prettige sfeer & collega's

Je toekomstige werkplek


Ons adres en routebeschrijving

 • Nelson Hoofdkantoor
 • Willem Brocadesdreef 1
 • 2132 PV HOOFDDORP